ACTRESS

Diepe gronden

DIEPE GRONDEN

Anna is gedragsdeskundige bij de Nationale Politie. Haar hulp wordt ingeroepen als het lichaam van een 17-jarig meisje naakt en met een zak om haar hoofd in een natuurgebied wordt aangetroffen. Boswachter Michel is de laatste die haar levend heeft gezien. Als Anna een link ontdekt met een andere verdwijning, komt de zaak in een stroomversnelling. En dan verdwijnt er opnieuw een meisje.

Bekijk de trailer

BELLA DONNA’S

Drie beste vriendinnen Amy (Kiki van Deursen), Jasmijn (Carolien Spoor) en Sasha (Eva Laurenssen) besluiten na het overlijden van hun hartsvriendin Bella om haar bucketlist te voltooien. Maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De drie vrouwen komen erachter dat iets als parachute springen, illegaal straatracen en een Brazilian wax niets is vergeleken bij opdracht #3 op de lijst; het vinden van ware liefde…

Bekijk de trailer

Brussel

Dramaserie geregisseerd door Arno Dierickx over macht, politiek en intriges.

In het centrum van de EU-top in Brussel draait alles om macht en politieke intriges, maar ook om wie je bent en waar je vandaan komt. Wie niet in Brussel woont, doet alles om er te komen, legaal of illegaal, met geld of met charme, met bedrog of moord.

Bekijk de trailer

Kamp Holland

Telefilm geregisseerd door Boris Paval Conen.

In de hectische chaos nadat een konvooi op een bermbom rijdt, opent een Nederlandse soldaat het vuur op een verdachte Afghaan. Na de aanvankelijke lof voor het afwenden van een nieuwe ramp, ontspint zich een drama als een officieel onderzoek in gang wordt gezet.

Als de druk toeneemt wordt de initiële kameraadschap van de groep de soldaten uit elkaar gescheurd door wederzijdse beschuldigingen, leugens en wantrouwen.

Bekijk de trailer

Zwarte Tulp

Zwarte Tulp is een Nederlandse dramaserie over twee familiebedrijven die proberen een zwarte tulp te kweken. Carolien speelt de rol van Katinka Vonk, die samen met haar man Ben Vonk als de buitenbeentjes van de familie worden beschouwd.

Zwarte Tulp is de eerste Nederlandse serie die als eerste wordt uitgezonden door middel van de video on demand-dienst Videoland.

Bekijk de trailer

Sneekweek

Een vriendengroep reist af naar Sneek om een week te zeilen tijdens de Sneekweek. Ze brengen hun vakantie al feestend door in een grote villa waar steeds meer bizarre dingen gebeuren. Geheimen uit het verleden komen bovendrijven en er worden mensen op gruwelijke wijze bij het huisje vermoord. Hun droomvakantie wordt een nachtmerrie…

SneekWeek is een Nederlandse komische slasher-film uit 2016, geregisseerd door Martijn Heijne.

Bekijk de trailer

De Deal

De Deal is een driedelige politieke dramaserie van de VARA. Het is een fictieve serie, die niet gebaseerd is op de werkelijkheid maar wel geïnspireerd is op huidige Nederlandse politiek. De serie gaat over Fenna Zielhorst, een jonge journaliste, die infiltreert in de populistische Vrijheidspartij van de charismatische partijleider André Wouters.

De serie is geregisseerd door Arno Dierickx.

Bekijk de trailer

Toscaanse Bruiloft

Toscaanse Bruiloft is geregisseerd door Johan Nijenhuis en de opnames vonden plaats in Italië.

Sanne runt samen met haar vader en stiefmoeder Casa Matrimonio, een luxe vrijstaand landhuis in het zonovergoten Italië. Dominique reist samen met haar aanstaande man naar Italië af om hun huwelijk in het echt te verbinden. Maar of deze man ook volledig voor Dominique wil gaan, is nog maar de vraag.

Bekijk de trailer

Lieve Celine

Brooke is een laagbegaafd meisje dat samen met haar moeder en oudere zus Sue opgroeit in het volkse Amsterdam Noord. Na het plotselinge overlijden van haar moeder, vindt ze steun bij Céline Dion en is al snel haar grootste fan. Als het leven van Brooke wederom een dramatische wending neemt, wil ze nog maar 1 ding: haar grote idool ontmoeten.

De telefilm Lieve Céline is naar het gelijknamige boek van Hanna Bervoets en geregisseerd door Thomas Korthals-Altes.

Bekijk de trailer

Steekspel

Een user generated film geregisseerd door Paul Verhoeven.

Tijdens het feest voor zijn 50e verjaardag, georganiseerd door zijn vrouw Ineke, neemt het leven van makelaarstycoon en rokkenjager Remco een onverwachte wending. Carolien speelt de rol van zijn dochter Lieke, die een schokkende ontdekking doet over haar vader en beste vriendin.

Bekijk de trailer

Claustrofobia

Eva studeert diergeneeskunde en loopt audities af. Ze vindt een goedkoop appartement, waarvan de vorige bewoonster op mysterieuze wijze verdwenen is. Om de verhuizing te vieren gaat ze wat drinken met haar beste vriendin en ontmoeten ze de aantrekkelijke onderbuurman, een chirurg in opleiding, die hen uitnodigt voor een slaapmutsje. De volgende ochtend wordt Eva wakker in een bedompte kelder, vastgeketend aan een bed.
Grof psychisch en fysiek geweld en uiteindelijk tergend langdurige en bloederige moordpartijen wisselen elkaar af, tot langzaam de puzzelstukken uit de eerste scène in elkaar vallen.

Claustrofobia is het regiedebuut van Bobby Boermans.

Bekijk de trailer

Bloedbroeders

Bloedbroeders is een Nederlandse telefilm geregisseerd door Arno Dierickx en gebaseerd op de Baarnse moordzaak uit 1960. Carolien vertolkt de rol van Frederique, het vriendinnetje van een van de broers en net als hen van rijke komaf.

Bekijk de trailer

Antonia

De film Antonia is geregisseerd door Marleen Gorris. De film beschrijft belangrijke episoden uit het leven van vier generaties vrouwen in een dorp in Nederland. De spanning tussen de levenswijze van deze vrouwendynastie en de, als bekrompen weergegeven, opvattingen van met name de mannen in hun dorp is hierbij een belangrijk thema. Als zesjarige Thérèse belichaamt Carolien een van de vier generaties vrouwen uit de film.

De film won in 1995 het Gouden Kalf voor beste regie en in 1996 de Oscar voor beste niet-Engelstalige film.

Bekijk de trailer